Caravanplass utleie

Caravanplass utleie

Publisert av Helene Paulsen den 02.06.23. Oppdatert 06.09.23.

 

Vi i NBCC Avd. Hammerfest driver Caravan plassen på Skaidi. Vår hoved leietakere er de som leier for ett år om gangen (leien fornyes automatisk om man ikke sier den opp). Alle må være medlem i NBCC for å stå på vår plass.

 

Pris

* Helårsleie: 6000.- Fordelt på to avdrag. Strøm kommer i tillegg. 

VI HAR LEDIGE PLASSER!

 

Vi leier også ut caravan, bobil og teltplasser med strøm og Wi-Fi for kort tids utleie om vi har ledige plasser. Kontakt avdelingen på mail, for forhåndsbestilling, minimum 48 timer før ankomst: avd127@nbocc.no eller pr telefon hver dag 91597351, Jens Rønquist. Telefonbestilling kan gjøres samme dag.

Norsk Bobil Og Caravan Club avd. Hammerfest
Postboks 429, Sentrum
9615 HAMMERFEST
Mail avdelingen: avd127@nbocc.no

Priser

  • Medlemmer NBCC med strøm og Wifi kr 200,- pr døgn.
  • Ikke medlemmer med strøm og Wifi kr 250,- pr døgn
  • Teltplass kr 100,- pr døgn

NBCC avd. Hammerfest har en koselig avdelingscampingplass, lokalisert på Skaidi. Dette er hjertet av Vest-Finnmark og ligger ca midt mellom Lakselv, Hammerfest og Alta. Caravanplassen er vel 1 times kjøretur fra Hammerfest. Lokalisert i nær forbindelse med Repparfjordelva, og mange gode fiskevann. Nær adkomst til Scooterløype om vinteren, og jakt og frilufts terreng. I nær forbindelse og gangavstand med plassen er butikk, bensinstasjon og kro.

Avdelingen var grunnlagt 31/12-1979, og mye har skjedd siden den tid.

Caravanplassen på Skaidi ble åpnet i 1985.
Vi har en hyggelig brakke/servicehus med koselig stue/oppholdsrom. Det er også et fult utstyrt kjøkken, og toalett fasiliteter der. Vi har også septikk tømming.
På selve brakka er det Get-Tv og fiber, og den er derfor et naturlig samlingspunkt. Det er lagt inn fiber på plassen, og Passord fås av utleier.
Det er blitt laget en stor platting i forbindelse med brakka, med mange sitteplasser og to store utegriller.
Over uteplatten er det mulighet for å trekke ut persienne som tak. Plassen har også en flott grillhytte, som ligger litt skjermet i skogen ved servicehuset, som er et naturlig samlingspunkt.



På "Høgda" er det en flott Gapahuk med tilbehør.

 

Det er også få kilometer, ca 3 km til Golfbane og Alpinanlegg, som har sesong åpent. For mer informasjon se: Hammerfest og Kvalsund Golfklubb & Skaidi Alpin AS.




Foto nordlysbilder: Bjørn Egil Jakobsen